TABERE

100 de elevi din mediul rural vor petrece gratuit o săptămână în Tabăra de la Durău

Tabăra se derulează în cadrul proiectului Împreună pentru copii! și are loc în intervalul 14-20 martie 2016, fiind un moment mult așteptat atât de cei mici, cât și de organizatori, cei care au făcut eforturi semnificative pentru a le oferi participanților o experiență educativă complexă. Participanții sunt 100 de elevi din ciclul primar și gimnazial, din 74 de unități școlare ieșene din mediul rural, însoțiți de 10 cadre didactice implicate în activitățile proiectului. Toate cheltuielile sunt asigurate prin proiect. citește mai departe….

Fotografii de la activitățile derulate în cadrul Taberei Durău

IMG_6299 IMG_6301 vezi mai multe fotografii……

Filme de prezentare a activităților derulate în cadrul Taberei Durău

 

Ecouri ale taberei de la Durău, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Iași în cadrul Proiectului „Împreună pentru Copii!”

durau

 

80 de copii din mediul rural au beneficiat în această lună de o tabără gratuită la Durău în luna decembrie 2016

     

80 de elevi din mediul rural au beneficiat de o tabără gratuită cu durata de o săptămână, la Durău, în cadrul proiectului „Împreună pentru copii!”. Tabăra a fost organizată în intervalul 8-13 decembrie 2016, iar elevii participanți provin din ciclul primar şi gimnazial din 79 de unități școlare ieșene, toate aflate în zona rurală. Aceștia au fost însoțiți de 8 cadre didactice care sunt implicate în activitățile proiectului.

 

În ceea ce privește programul pe care l-au desfășurat elevii, acesta a cuprins o serie de activităţi variate, de la ateliere de dezvoltare personală la drumeții, karaoke, activităţi în parcul de aventură unde sunt amenajate o tiroliană, un panou de cățărare şi punți suspendate, dar şi jocuri de echilibru, coordonare şi îndemânare sau vizite la obiectivele turistice Cetatea Neamțului şi Rezervația Naturală de la Vânători.Activitățile taberei au fost astfel concepute încât să îmbine petrecerea plăcută a timpului liber cu atingerea unor obiective educationale: dezvoltarea capacității de interregionale și comunicare, dezvoltarea capacității de lucru în echipă sau dezvoltarea şi stimularea activităților practice.

 

 

 Fotografii de la activitățile derulate în cadrul taberei

 IMG_9011IMG_9039 vezi mai multe fotografii …….  

Film de prezentare a activităților derulate

layout_set_logo (1)